Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 10, 2015

FEBRUARI 2015

Assalamualaikum.

Its been a long silence here. Huh. Menulis dah tak semeriah dulu. Sibuk. No idea. No interest.

Since that I know someone reading this blog, I stop blogging. But yet, I miss my blog. I miss wriing my digital diary. Sokkay, thanks for being a reader.

Hari ni dah masuk hari ke sepuluh di bulan Februari. Pantas betul masa berlalu. Masuk tahun ketiga kerja di GMI. Masuk tahun ketiga jadi bini orang. But yet, still x merasa kehidupan suami isteri yang sebenar. Please jangan tanya kenapa x pindah lagi. Masih belum punya kekuatan. Tapi InsyaAllah, give me until next year, I promise. To be there for you my hubby. Thank you for your understanding.

Tahun ini akan ada banyak cabaan menanti. Entah, aku rasa macam ada banyak. Tapi harap kami berdua dapat lalui sekali lagi hubungan jarak jauh ini dengan cekal dan tabah. Moga cinta kita mekar kembang sekembangnya. Hahah.

Bulan ni bulan cinta. Seronok sebab bulan ni banyak jumpa hubby. Last month jumpa di Miri sebab balik Miri untuk kenduri anak sedara aku. Anak sedar kedua tapi yang pertama kahwin. Then balik KL semula. Hubby menyusul on the first week sebab kena gi kursus kat wakaf tapai. after a week kursus, jumpa lagi bini manja dia ni sampai cuti tahun baru cina habis. See. Happy teramat. Walau eksaited tu sekejap je.

Couldnt wait for this weekend.