Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 5, 2014

5 permainan ipad wajib main!

Hokay! Siapa hantu game angkat tangan!! Hahahah. When I bought my ipad, the first thing I did is install games. Sampai my ipad dah full capasity. Luckily my hubby berpandangan jauh, tau yg bakal bininya ketika itu belikan ipad 32GB utk main game sampai tak hengat makan mandi semua.

This antara games yang setiap hari wajib main hingga kadang main sampai tak mandi malam. Hek.

1. The Sims

Dulu masa kat universiti, game ni jadi fenomena. Sanggup g Warta cari semua siri the sims sebab setiap versi ada pelbagai. The Sims ni kalau tak jaga boleh mati woo org2 nya. Hahaha. Pernah 1 hari bila aku tertinggal ipad di rumah, kazen aku la jadi mangsa kena bagi makan, mandi, hantar kerja semua. Dasyat oo penangan sims ni pada aku. Satu sims satu rumah. Hek!

2. Candy Crush

Candy crush mencetus fenomena seantero dunia. Hatta kat FB request sana sini minta nyawa. Tapi takda la aku main setiap hari, sebab kadang tension jugak bila tak lepas2. Baru level 128. Korang level berapa?Hahahah.

3.Bejeweled

Ni pun best, pun game yang dulu-dulu kala. Ada banyak versi game, klasik, butterflies, mines and so on. Ok la untuk main saat tension.

4. Toy Defense

Ini game strategy nak perang. Nampak macam senang tapi xsesenang disangka. Bukan full game, sebab kalau nk level lgi tinggi kena beli la. So far, yang sedia ada pun dah mencabar. Boleh try kalau minat game jenis strategy.

5. New York Zombies

Game paling scary aku main, sebab bila main terasa debarnya bila zombies mendekat. Serius, takut. Ada misi perlu selesai dan kena upgrade weapon. Aku install bila tengah fre, kalau tak kena beli.

Ok tu je. Korang men game pe?



Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)