Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, December 3, 2012

Review 1: Handbouquet by Nana

Assalamualaikum W.B.T & hello Peeps!

Hari pertama bekerja selepas cuti seminggu. Hahah. Bukan cuti kahwin, cuti kahwin dah habis. Cuti sakit mata ok, sore eyes! I got 5 days Mc. So total up 9 hari cuti termasuk hari minggu. Hahah.

Orite, pernikahan dan persandingan sebelah pengantin perempuan telah melabuhkan tirainya dengan 1001 kisah. Okey, samada duka atau suka diakhiri dengan ALHAMDULILLAH. Sah! AKu dah jadi bini kepada my Mr. Deng-deng :) Dh boleh peluk2, cium2. auuwww!

Now. its turn for me to share apa sahaja yg boleh dikongsi supaya menjadi panduan buat bakal sehari semua . Insya-Allah kalau dirancang dengan teliti, pasti berjalan lancar (walau bukan semua!)

Untuk review pertama, aku kongsikan HB yang aku tempah khas dari blogger bekas B2B, dh jadi isteri orang dah :) dan bakal melahirkan bby jugak iaitu Nana Syazana :)


And see how this beautiful HB makes my day complete :)



Plus, siap bawa pergi Outdoor photoshoot ok :)


So, kalau nak order Hb yg awesome ni, korang boleh order kat blog nana di sini atau request kat FB Nana okey :) Sebab Nana masih buka order untuk bulan 12 sebelum melahirkan anak. Go go, get yours! tempah awal-awal, elakkan last minit! :)

Related Article:

1 intelligent commentors:

Nana Syazana said...

thanks dear!! hugsss! :D

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)