Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 9, 2012

STOP ASKING ME WITH BULLSHIT QUESTION

Annoying..

Normally annoying question will get annoying answer from me. Titik. Kalau rasa sakit hati bila dengar jawapan annoying aku, jangan tanya annoying questions.

What kind of annoying questions? I think all of us will face such this kind of questions (or you the one who ask that kind of questions? =.0

(Please take note this post x ditujukan kepada sesapa, tapi kalau ko antara org yg menanyakan soalan-soalan bodoh ni sila perbaiki diri kalau ko yg terbaca).

Masuk-masuk rumah, baru balik ke? (Sah-sah buka pintu masuk rumah, memang la baru balik. Takkan nak keluar balik).

Mandi. Keluar 10 minit kemudian. Sekejap nya ko mandi? (hai, ko ingat aku macam ko mandi berjam-jam lamanya sampai bil air melambung aku tak kecoh pun?)
Tengah jahit manik ke? (Tak, manik ni memang dah siap ada kat baju ni. Adooii, aku pegang jarum tengah menjahit sah-sah la jahit manik. Takkan memasak)

Itu di rumah. Kalau di luar.

Eh, baju ko sama la ngan baju dia. Serius ke? Toleh, baju kaler lain. Hadooi. Kawan, kalau aku anak tauke balak, sah2 aku upah designer untuk jahit dan reka baju eksklusif untuk aku. Dah aku rakyat marhaen, memang la baju aku (dan baju ko jugak!) takkan ada satu je dunia. Artis pon paki baju sama nok, events jew laen-laen.

Dan aku percaya korang jugak akan senantiasa berdepan dengan soalan-soalan maut yang ditanya. Sakit jiwa ok, memang la kalau dilihat perkara kecik. Atau sometimes, sebab takde benda nak tanya maka soalan bodoh ditanya. Aku lebih suka diam dari tanya yg bodoh-bodoh mcm tu.

Itu bukan bermakna aku tak suka org bnyk tanya, aku lagi suka. itupun Kalau soalan yg ditanya itu logik dan  masuk akal. Aku pasti korang pun tak suka kan?

Done!



Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)