Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, October 12, 2012

B2B 13: FINALLY

Assalamualaikum!

Masih ingat ceritera baju nikah aku di entri ini? Setelah menanti hampir 5 bulan, 5 bulan nok aku tunggu. Baru baju aku disiapkan. Aku puas hati bila Mr deng-deng puji. Siap cakap, ni bukan baju nikah lagi. Dah mcm baju sanding. Nah! Hambek kauwwww!

Hahha. Tak kesah ler baju nikah ke sanding ke aku nak asal cantik dan meletopss! Sebab aku penutup anak perempuan yg kahwin dalam family aku (walaupun aku bukan anak bongsu :)). Alhamdulillah selesai satu pekara yang penting. Cuma agak kecewa bila tailior tu tak sulamkan baju melayu seperti yg aku minta. Bolehj pula cakap ada ke aku request? Hadoii. Malas nak bunyi. Biarlah, rezeki dia.

Jom teaser baju nikah :)


Baju ni paras atas. Yang tang kain aku nak beading pearl, sebab tang kain yg tailor tu slack, tp xpe, Redha. Plan seterusnya ubah bg cantik adalah dengan bg beading. Kalau pas beading x cantik, pakai baju kurung la jawabnya. Hukhukhuk.

Ok. Selesai baju nikah. Ini cerita baju sanding.  Sepatutnya sabtu lepas aku g fitting baju sanding, rupanya vendor tu x bawa pun. Cuma aku di bawa ke Bright Sail City One tu untuk pilih kerusi sanding. Kelas kau. AKu pilih ok.. Tunggu entri sanding baru aku reveal kerusi pilihan aku. Hahhaa. Plus cerita vendor perkahwinan yang nahar#@*&^%%$##.

Tapi aku hanya akan fitting baju bila aku balik sekejap untuk raya haji nanti. Harap ada baju yg aku berkenan. Sebab seriously aku memang CEREWET bab pakai baju. Tunggu dan lihat sajalah.

Doakan semua baik2 :)

Related Article:

2 intelligent commentors:

Anis_Apis said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Norhayati Basri said...

@Anis_Apis alamak anis, yati tertekan butang delete. Minta maaf, patunya nk tekan butang reply..huhu. Terima kasih sudi jenguk sini :)

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)