Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, September 24, 2012

DON'T EXPECT YOU CAN GET WHAT YOU WANT

Good Afternoon!

Bila semua org mungkin Monday Blues, me pula buat kerja sambil buat urusan kawen. Mcm mana tu? Pagi-pagi edit balik badges yg ditempah, make sure takde kesalahan. Which is memang awal2 dh salah. Takpe, sebab itu kita masih ada peluang untuk membetulkan.

Kedua, selesai sudah sesi photoshoot untuk pre-wed minggu lalu. To be honest, when the first time I saw my own pictures I am not satisfied. What can say, that the price I pay. Nak blame people is not worth at all, I can say I put the blame on my own. Semua idea2 untuk menjadikan shoot ni menarik hilang begitu saja, ditambah dengan situasi urusan nikah yang membantutkan kelancaran proses menuiju hari bahagia. Oh Tuhan, tabahkanlah hati ini untuk menempuhi segala halangan-halangan kami mendirikan masjid dalam mencari keredhaan-MU.

The lesson, jangan layan panggilan telefon masa shoot. Sebab macam-macam benda akan datang time calling2 and akan spoil your mood entirely. Sudah nya nampak nampak muka yg masam. Second, make sure your OP jenis yg boleh bg arahan and idea. Not passive by=ut aggresive yg boleh mengarah u ke sana sini dan memberi the BLOOm idea. Third, get your friend yg willing utk sacrifice and bg idea2 yg gila and boleh tahan whatever karenah you dat time. Your bestie shud know how to handle you. the rest, sila jd pelakon sepenuh masa (until the time you will get what I mean).

But I would like to say thank you to my beloved best friend, Phine and her boboy for spending your time melayan karenah tuan puteri cerewet ini. For my two BFFFF Ikie and Marie, thank a lot sbb meluangkan masa walau sekejap. Memberi idea dan sokongan, you both idea really helpful and make my shooting become joyful.

BTW, still not all my pictures spoil. There's and effort to make all the pictures look gorgeous. And yet, by EDITING :)






Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)