Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 29, 2012

Semakin hari semakin berhabuk

Assalamualaikum w.b.t,

Semakin hari semakin berhabuk sebab semakin hari semakin sibuk. Alahai. Aku dari dulu sampai sekarang mengalahkan menteri (cukup 44 kali aku sebut insya- Allah aku jd menteri. Heh!). Dengan kerja sebagai kaunselor sekarang, kalau tak melayan panggilan client dN company, kena buat kerja remeh mcm report dN bagai. Tp memang x elok mengeluh sbb di saat org lain tgh mencari kerja, aku mengeluh pasal kerja. Haip! Memang x elok.

Alhamdulillah. Itu yg harus kunucapkan. Baiklah, berbalik pada tajuk entri. Masa mmg sgt terhad. Perjalanan menguruskan hal kahwin sentiasa byk halangan. Bbyk perkara masih  terbantut. Yes... Super duper banyak.

Kad kahwin satu hal, fitting baju sanding satu hal. Nak hantar borang kahwin satu hal. Banyak sgt halangan emmm cobaan. Ya, kini stress itu semakin memuncak. Tp aku tahu mana-mana bride to be akan mengalami hal yg sama kan. Cuma aku harap aku berjaya menempuh hari-hari bahagia ku kelak dengan jayanya. Amin.

Tatkala blog2 lain di penuho dengan gambarr raya, aku xde masa nk ikut jejak yg sama. Bnyk sebenarnya. Cuma syg guna ipad ni x leh nk upload gambar secara terus melainkan ko JB dulu ipad ko. Buat ms ni mungkin belum lagi kot nk jb sbb x nmpk ke arah itu. App utk doc to go pun dh ada.

Nanti aku update apa yg best nya guna ipad k :)


Bubye!

Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)