Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 9, 2012

B2B 4: INSPIRED HANDBOUQUET

Assalamualaiku W.B.T & Good Morning!

Hehehe. Entry scheduled today. Yesterday (Which is today Sunday) for all day long tengok blog B2B. Bila dah godek sana godek sini, rupanya banyak lagi persiapan perlu buat. Maka bila banyak persiapan kena buat, mulalah merancang satu persatu. Itu sudah pasti. (Walau hakikat insan last minute seperti aku takkan buat itu semua secara ikut plan).

Perkara paling best ialah aku dah tempah handbouquet for my nikah day. Ehem-ehem :) Daku suka hasil kerjanya, nak letak link blog dye tak hengat pulak. Tapi boleh terjah hasil kerja beliau kat FB nya di sini : nanakodesign.com




So what do you think? :)

Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)