Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 6, 2012

SHOPPING SPREE #2

Assalamualaikum & Good Morning :)

Sabtu lalu, buat pertama kalinya aku menjejakkan kaki ke Market @Jaya One untuk window shopping SHOPPING :P #Sambilketawajahat. Sila jangan salah faham ye, mentang-mentang duit PTPTN dah masuk guna duit untuk pergi SHOPPING. Oh tidak! Itu dulu yew.. Sekarang aku pakai duit aku DENG-DENG #sambilketawajahat lagii...ahahah..

Best! Walaupun jalan sorang-sorang T.T tapi terapi tangan kaki mata dan poket sangat bertenaga untuk membuat satu pusingan dan berpusing-pusing sampai mata juling tengok baju-baju dan kasut-kasut yang memikat jiwa nuraniku. Walau harga nya mak haih! Kalah butik di Jalan Bangsar. Apa yang menariknya di bazaar ini ialah si penjual adalah terdiri daripada online blogger seperti Un-Masqued, Igloo, House of Allure, Vintage Biri-Biri dan banyaklagi.

Hokey! Jom tengok apa Miss Shopaholic sedekah belanja kat situ!! :)


1. Smile Shirt bought from Unknown shop for RM15 & Prelove beige pants for RM15

2. Grey Blazer bought from Un-Masqued for RM15

3. Inspired by ZARA blazer also bought from Un-Masqued for RM72
 Selain daripada pakaian, aku beli Bunny bear yang sangat comel :)


4. Tabung Bunny yg boleh dicabut kepalanya. Bought for RM10
Kemudian on the way balik, aku terserempak pula dengan badge comel belaka. Teringat pula zaman degree dulu selalu kumpul badge. Memandangkan 3 keping RM10, aku rembat 3 :P



Tu jew.. Hihihi.. Stress tak tengok?? 

P/S : Jangan terkejut banyak beli blazer sekarang sebab gila blazer dah :)


Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)