Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 10, 2012

I MISS MY MR BERRY

Assalamualaikum w.b.t!

Dah masuk hari ke 10 tahun baru Masihi 2012. Tak sempat pula me nak wish uols Selamat Tahun Baru. Mana tak nya, before malam tahun baru me punya Mr Berry buat hal. Trackpad nya tak boleh nak di gerakkan, natijahnya, mesej pon tak dapat buka and baca. I miss my Mr Berry so much. Seolah-olah dah patah kaki dan tangan bila takde Mr Berry sebab segala-galanya sebelum ni bergantung dengan Mr Berry.

Dah Internet di bilik RA lembap mcm siput b**i. Jd e-mel, facebook, Twitter semua nya buka dari Mr Berry. Bila nak cari jalan or nak shopping, mesti Mr Berry digunakan untuk merujuk dn buka Pakcik Google punya Maps. Segala berita semasa pon buka Mr Berry sehingga sebelum tidur the first thing i did was check all my emel. So sad, sekarang dah asuk 10 hari Mr Berry xsembuh-sembuh. Luckily masih ada warranty. Lg bulan Mr Berry besday setahun, huhu. Tak genap setahun pon Mr Berry dh buat hal. Adakah kerana lima hari berturut-turut guna Mr Berry untuk Google Translate masa buat assignment sehingga dia merajuk?? Oh tidakk!!!

Ok, cukup pasal Mr Berry. Another story nak cerita pasal plan entry for my blog. Adoyai, bila sibuk memanjang, my blog terabai. So, me dh decide untuk buat plan 30 tajuk perlu di target dalam tempoh 3 bulan pertama. Amacam? Plan itu penting (walau tak tahu akan terlaksana atau tidak.) So wait my next entry apakah 30 tajuk tersebut. Chow!!

J


Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)