Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, November 27, 2011

Review Movie : Breaking Dawn Part 1 @One Utama

Assalamualaikum W.B.T!

Belum tidur? Hihi. Aku baru balik dari menyaksikan Twilight Breaking Dawn Part 1. Bersama-sama dengan Julia, Bapak Fadil & Ah Jo. Menerjah GSC One Utama (one of the best place to shopping watch movies). 

Sinopsis Cerita :
Bella mengambil keputusan untuk mengahwini Edward Cullen. Sedihnya si Jacob seolah-olah seperti orang tak dapat terima kenyataan. Untung Bella. Disayangi dua lelaki dan sanggup berbuat apa sahaja untuknya. Adakah lagi lelaki seperti itu di Malaysia dunia ini? Orite, Bella still virgin ok, pada malam pertama dia dengan Edward, sangat nebes. In she's so cute :). Dalam masa 14 minggu, Bella di dapati pregnant. Sekejap je dua minggu, kandungan Bella membesar dengan cepat menanda kan bayi Bella sangat kuat. Even Alice tak dapat nak baca lagi masa depan Bella. Bagi siapa-siapa yang tak tahu siapa Alice, kuasa yang ada pada ALice ialah dia boleh baca masa depan. Dan Alice lah yg meramalkan bahawa Bella akan menjadi pontianak Vampire jugak. So bila anak itu membesar di dalam perut Bella, menyebabkan Bella semakin lemah keran budak itu adalah separuh manusia dan separuh vampire. Edward nak Bella gugurkan kandunga itu, tapi Bella tak nak. Ye la, naluri ibu (tapi kenapa ada ibu tegar buang anak di luar sana ya??) So, nak tahu kesudahannya, pi la tonton sendiri k. Layan video trailer di bawah :P


Kenali Pelakon-pelakon The Twilight : Breaking Dawn Part 1
Rating: 4/5

Kristen Stewart as Bella

Robert Pattinson as Edward Cullen

Taylor Lautner as Jacob

Me as Edward girlfriend..LOL


Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)