Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 8, 2011

Official 26th Years : Part 1

Hello Peeps! Assalamualaikum W.B.T!

05.11.2011. My bornday! I'm 26th now officially (but my body age still 21yrs ya). Hahah. Tak caya? G check klinik how old your body age. Ngeheheh. Nak dijadikan cerita, seminggu menuju hari lahir, rasa moody semacam. Hari-hari suram sebab tahu si dia tak akan datang. Takkan nak paksa pula, sebab my birthday jatuh pada hari Sabtu dan Ahad pula dah raya Haji. So sad :(


Tiba pada hari Jumaat, selepas kelas my deng-deng called. Tanya dah habis kelas belom, kebiasaannya bila aku habis klas aku akan bagitahu dulu and he normally said ok without asking where i'm going after my class. But that night, he keep calling. tapi aku ni sebab ikut moody di hati, maka tak ambik port sangat dan layankan je. Seriously, memang tak jangka pun dia akan datang. habis kelas, me and two of my friend lepak kedai mamak bawah rumah. Tu pun sebab nak hantar Julia and spending time gether before semua balik cuti seminggu. But aku tersadai menyambut Raya Haji dan harijadi sorang-sorang (bunyi org pasrah -.-)

Suddenly, tetiba ada sorang mamat tarik kerusi and sit beside me. At the 1st moment, ingatkan kawan Bani. Rupanya my deng-deng.. my saviour..my soul..hep-hep..melalut!... datang dok sebelah and cakap "SURPRISE!!!" And my reaction, pukul-pukul sebab gerammmm! and of coz, i'm touching for what he did. Tsk! Tsk!

He fly from Kch to KL just to make a surprise. I'm touch!

Thanks for coming my deng-deng. I'm might not a good girl to you but I wish to be a good wife for you. Dush! Dush! Ok. sambung citer.. jadi bila si dia datang, paln bertukar. Hahah.. Actually plan nak pergi Zouk, then dia dtg hasrat terbantut. Sebab xsuka aku pergi tempat macam tu.. (haha..padan muka kena marah -.-) So then, memandangkan me dh janji nk hangout with my friend Grace & Marie, so plan harus diteruskan. I'm not the one who cancelled the plan last minute k. Pre-celebrate la katakan.

That night we go karaoke-ing for 4 hour and lepak-ing at Mc Donald! Share the moments :P

Before karaoke-ing :P

Me and Filipino sarawakian girlfriend (Marie)

Vocal bukan sekadar rupa..hahah,

3..2..1.. Cheese!

Abang baju putih tu manager situ, dia plak over nak menyanyi.. Deim! -.-

That nite my deng-deng malu-malu kucing nak nyanyi

She enjoying the tune until her voice can't follow the step

Beb! thanks for spending your time :P

Muka penat sebab melalak sampai ke pagi

Ok.. Oleh kerana kelas habis malam, maka tak sempat nak beli kek.
Semua orang balik raya haji, kedai tutup.

Pancake McDonald jadi mangsa..pancake pun cake jugak kan.. :P

Hadiah dari Grace and Marie :)




"We are Charlie's Angel"

Jam 6 pagi sampai rumah -.- Part 1 pre-celebrate with friends tamat. Time to spend time with my Mr Disember.


Related Article:

1 intelligent commentors:

Anonymous said...

I LOVE U MORE THAN DENG2 LOVES U HAHAHA - MARIE

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)