Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, November 27, 2011

Malaysia Vs Arsenal

"Yati, nak tiket game Arsenal tak malam ni?"
"Hah?Ada ke?"
"Ada satu extra. Yati pergi la ngan kawan Yati yang dah beli tiket tu"

Huk!Huk!Umpama budak yang mengantuk di sorong kan bantal. Ok2, i know the tittle tak de kena mengena. Bukan nak cerita pasal perlawanan hampeh pasukan Malaysia atau strategi baik pasukan Arsenal. Dok eh. Hamba tak pandai pasal bole ni.

Cuma nak bagitahu seumur hidup hamba ni, ini yang pertama kali hamba menjejakkan kaki ke padang bola sepak (ok, selama ini ada la jejak). What i mean menyaksikan perlawanan bola LIVE gitu. Jadi apabila orang dah nak bagi tiket free (kalau tunggu nak beli sendiri, takkan nya). Apalagi, ambik jela. terima kasih kat Boyfriend si Wani yang sudi memberi tiket kepada ku. Hahah. Lebih-lebih lagi pasukan Harimau Malaya menentang ARsenal. Awesome ok. Haha. Dengan muka jakun nya, sejak datang ke Stadium Bukit Jalil jam 6.30pm, dah sibuk bergambar sana-sini. Hahaha.

Layan!!
Jakun nya aku!
Makan dulu sebelum tengok game. kang lapar.


Ok, saya bukan nak ambik gambar. Nak zoom sebab tak nampak. Haha.

This one is before the match start. So nampak masih kosong.

Sementara game lom mula camewhoring lagi.

Peneman bersama, Miss Grace Ikie.

OK! Game dh nak mula. Jom masuk.
Perlawanan di akhiri dengan Malaysia tewas kepada Arsenal 4-0. Tsk!Tsk! (menangis tak berapa nak esak)

Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)