Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, October 23, 2011

Penting ke Ramai Follower?

Salam Semua! Selamat bercuti di hujung minggu!

Tajuk entri agak sarcastic sikit kan. hehehe. Tetiba trpikir nak buat entri ni sambil menunggu order sampai. Pecal lele kegemaranku! Haip!Haip! Jgn melalut. Lari dari etri sekejap!

Continue reading ya ---->


My feberet bila nk lari sebentar dr kesibukan duniawi,smbil mengisi santapan minda dan rohani adalah dgn membuat bLogwalking. Aku pasti korang semua pun suka jenjalan d belog kn? So,apa yg membuat korang follow belog tersebut. Adakah:-

1. Tulisan yg mudah dan mnarik dibaca
2. Topik yg santai dan padat isi nya.
3. Belog nya cantik,kemas etc
4. Sebb dia rmai follower??

Ada byk lg sbb yg membawa kita tertarik utk membaca belog ssrg. Kalau aku sendiri,belog perytama yg aku follow antara terawalny ialah belog Hanis Zalikha (pernah gk jumpa prsonally), then belog dr Ridhuan Tee, ekpresi ruang dn brulah yg lain-lain sehingga belog2 individu biasa.

Kenapa aku ckp individu biasa? Sesetengah belog dia menulis utk menarik follower dtg d singgah belog nya. Isi belog nya dgn plbagai crt menarik dan sensasi. Which me dis not wrong. but I prefer to those who write not only for audince but for himself. Ok,aku semakin mElalut! :)

Tetiba tringat satu pepatah yg bunyi ny mcm nie "Better write for yourself with no audince rather than write for audience but with loose yourself"

Renung-renungkan! :)

Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)