Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, September 29, 2011

October..Month of busy is coming!

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera :)

Pernah tak uol mengalami satu keadaan di mana dlm satu hari mcm tak cukup je kerja kena buat? Selalu bila buat kerja dari pukul 9 pg sampai 5 ptg, tiba masa nak balik kawan pun tegur "Ko tak balik lagi?".."Eh,dah pukul 5 ke?"..Pernah tak? Kalau tak pernah sah uol banyak ms sengang.haha.Ooops!

Aku rasa jadual keja utk bln 10 tersangat pack. Bermula esok (even esok still bln Sept) dh kena buat report utk pihak Dekan.Hasil projek soal selidik semasa Hari Konvokesyen UKM minggu lepas,buat edaran lepas tu report. Hmmm. Kemudian meeting esok pg bersama Dr Kuik dari pukul 9.30-10.30. Kmdn perbincangan report graduan bersama Dr Chang menyusul. Diikuti lunch di Kiara Royal Club Selangor bersama pihak IPRM mengenai projek KTP (Knowledge Transfer Programme) pula. Berlangsung dr tghr sehinggalah ke petang.

Pukul 6 pula kuliah Komunikasi Global.Perghh!itu bru 1 hr esok.Belum lagi minggu hadapan.7hb meeting utk MENTION 2011, 11hb & 12hb persidangan MENTION. 18hb GCA conference di Hotel Istana dan 29hb Malam Perdana.Nmpk sikit lg,belum masuk terkejar2 kelas mlm diikuti senarai assignment.



Makanya, banyak perancangan perlu dibuat. Tapi malangnya selalu berakhir di atas kertas sahaja. Tsk! Tsk!Someone has suggestion??Plan your work or work your plan?which one should come first? :p

Good Night!!

Related Article:

2 intelligent commentors:

shu84 said...

nice blog:)

http://shu84.blogspot.com/

Anonymous said...

life is hectic~try to enjoy it to the max!

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)