Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, August 5, 2011

SAYA ANGGUN BERBAJU KURUNG o.0

Salam Jumaat! Salam Ramadhan!

Hehe.. Aku bukan angkat bakul sendiri dengan tajuk entry di atas. Tapi itu salah satu syarat aku nak join GA contest di bawah.


Orite. Ini contest ke-2 yang aku join. Almaklum, saya budak baru nak berjinak2 dalam contest montest ni. Sapa nak join, klik je banner di atas kayh.

Seterusnya kena upload gambar anggun berbaju kurung! Jeng! Jeng! Jeng!

Yes! Ini dia banyak-banyak gambar raya yang saya ada. raya tahun lepas. Sebelah kiri anak sedara yang sulung (ye besar kan dye) dan kanan tu yang anggun comel adalah saya. Bermaafan di pagi raya (sambil bergambar) itu adalah wajib. Baju kurung tu baju pasang siap sebab selalu nya last minute carik baju. Hihi. Kalau boleh nak letak banyak lagi gambar, tapi dah minta satu je..haha (sbb bergambar tak hengat dunia :P)

Wokeh. Sekali lagi sapa2 nak join contest silalah jenguk ke KUCING (miaow!miaow!)




Related Article:

6 intelligent commentors:

Mra Mastura said...

cantik. gudluck! ^^

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

have a nice day and good luck !

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

erleena said...

gdluck to! :D

Zul Fattah said...

gud luck...

aku pun join la..
haha..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

cheQnOnO said...

Ame & Fatah-Gud luck yo both of u :p
Erleena-Thanks ya.Jgn lupa follow me ;p

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)