Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 18, 2011

.Peminat MU dimalukan di Stadium Bukit Jalil

Pagi, jam 8. Odw ke tempat kerja dengar HITZ fm. Deejay cerita pasal Wayne Rooney tweet kat Twitternya. Memberi penghargaan kepada peminatnya yang memakai baju tertulis namanya semasa training Liverpool. Agak-agak lepas ni femes la budak tu.


Then, petang ni layan FB. Terbuka FB Johan yang upload video di bawah nni. Ada banyak lagi yang mempersoalkan tentang isu ni. Tapi for me, sangat memalukan buat org macam tu. Bukan dia bunuh orang pun masa tu. takpe, yang memalukan individu tersebut di hadapan khalayak ramai kau jawablah kelak di padang Masyar. Ish ish ish. Inikah Malaysia??


Selepas tengok video tersebut, tak paham kenapa perlu agresif sangat. Dia tak buat pa pa pon, pakai baju Fan Club dia. Tak payah la sampai nak suruh dia buka baju. Yela, kalau ye pun peminat LIVERPOOL, ARSENAL or apa-apa kelab terpulang la pada masing-masing nak pakai bju pe. Tak jadi isu pun. duduk sama-sama, tengok sama-sama, jangan malukan Malaysia dengan cara kuno macma ni. adoyai. Ini macam pun ada.

Peace! No war!

Related Article:

1 intelligent commentors:

hAFiS said...

nice video...sy nk tnya awk nie..fb awk sy xleyh add la..awk add sy la..hafis_usa@yahoo.com..thankz

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)