Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 4, 2011

Monday Blues

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia.

Pernah dengar tak bila tiba je hari Isnin, mesti kawan-kawan kita atau buka je status kat Facebook korang, kompom akan kuar status bunyi gini :

"OMG!its Monday la. Malasnya nak pergi kerja"

"Monday blues T-T"

"Kenapala cepat betul masa berlalu"

 So do I. Asal je Isnin, malas. Asal je Isnin, ngantuk. Asal je Isnin, kompom kerja makin menimbun-nimbun. Kadang-kadang, rasa sangat malas nak keja. Tapi kalau tak kerja, sapa nak bagi bayar sewa uma, shopping, top-up dan segala bagai (even kebiasaannya, My Deng la yang bayarkan). Walau macam mana sekalipun, tak boleh nak blae kan hari ISNIN. ISNIN hari yang baik. Sebab, selalu semangat kerja semakin tinggi. Sebab? Uma takde line tenet. Jadi all the time kat opis utk check emel, buka facebook dan segala bagai. So.. what bout your monday? o.0


Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)