Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 27, 2011

JOURNEY TO KUALA PILAH #DAY 2

Orite.. sambungan daripada Journey #Day 1.

Just wake up at 12.30 pm. Having my breakfast BRANCH - bihun goreng + telur goreng = superb. Rasa macam disayangi bila ada orang sediakan sarapan LUNCH di tengahari, betul-betul menikmati kesenangan. Ahaks. Biarpun hanya sementara. =.=

Then, 4.40 pm arrived at Seremban Parade. Menemani Mama Dillah shopping utnuk barang-barang bayi. FYI, dia dh ngandung 6 bulan. But seyesly, tak nampak pun 6 bulan.

Macam 4 bulan kan? Ke aku yang tak tahu perut orang mengandung ni T.T

Menemani membeli barang-barang bayi ni, buat aku rasa macam tak sabar plak nak ada baby kahwin..hihi.. kalau ada baby tapi tak kawin mcm pelik plak kan? BTW, shopping kat PARKSON macam best jer. Macam-macam ada. Baju baby pun lawa-lawa. Macam kat bawah ni...

The Price sama harga baju orang dewasa tu

Selesai ngeshope, singgah Watson. The best thing is SITI NURHALIZA datang. Menyempat la tangkap video menyambut ketibaan Dato' T.


video

Dato T is awesome n gojes gitew.

Ok, lupakan Dato' T. Sambung semula ngeshope. Keluar dari Seremban Parade, singgah pula ke JUSCO. Sambung semula Shopping! Jenjalan dan balik!

Waiting for Dato' T

Why I think I lebih gemuk dari Mama Dillah hah??

Pesta Buku @Jusco
Agak ramai la jugak


Pesta Buku Negeri Sembilan 2011

Selalu nampak kedai Ain Maisarah di mana-mana Pesta Buku

Day 2 end.. Nak tengok perlawanan bola sepak Malaysia Vs Singapura pula.

Related Article:

3 intelligent commentors:

hAFiS said...

huhu..syok kn shopping kt seremban parade n jusco sban 2..mcm2 ade..hehe

cheQnOnO said...

Hye Hafis..hahah..yg syok nye sbb dpt jumpa To' Ti..Bila nk turun KL?bley lepak sesama. :P

hAFiS said...

hye hayati..To'Ti?ape tu..huhu..t sy trun kL..sy roger awk k..jgn awk bz lak..hehe..

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)