Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 14, 2011

Menulis Kajian Susastera

salam.

Menjadi pelajar Master ingatkan mudah. yalah, subjek tak sebanyak semasa epringkat Ijazah Sarjana Muda dulu, masa pengajian pun kurang daripada 2 tahun, masa sengang yang banyak, tak payah fikir kerja dan macam-macam lagi. Rupanya..hmmm...sukar!!

Bila dah mula menulis proposal, banyak lagi yang perlu difikir.. (bukan fikir maslah politik yang melanda negara ya). Fikir bagaimanan nak menulis dengan baik dan sebagainya. apa ya tips yang boleh membuatkan idea kita menarik dan berkembang dengan baiknya??hmm.. itu belum lagi bila membuat kajian susastera.. mem baca isinya satu hal dan menulis review dan ulasannya pun satu hal..nak petua??

rujuk blog ni..meneraik. Menulis kajian susastera dengan baik.

Selamat Membaca.


Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)