Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 3, 2011

Jumpsuit

Salam & Hello!
Mac datang lagi. cepatnya masa berlalu. Tik! Tok! Tik!. Aku rasa satu kerja pon masih belom progress. dengan assignment due date Kak Gee pada 09.03.2011 membuat otak dan jantung ku berdegup 120km/j (standard Kelisa aku lah tu drive selaju itu). Keja sebagai RA Dr. Chang takde lah terganggu sangat since banyak assignment kena buat.. lega sebab Dr Chang memahami (dia sgt cepat buat krja. his a good thinker u know ;P)

semalam pakai jumpsuit. yang tak tahu jumpsuit, nih tgk bwh.


Aku punya jumpsuit takde satu pon style di atas. tp nk tunjuk gambar kan. Bila 1st try pakai jumpsuit di kelas, i got 4 comments. "yati have a taste", "U look cool la wearing dis dress", "cantek la baju yati" and last yg buat aku geram

"bila yati beli baju nie?"
"baru beli, baru dua kali pakai."
"Tipula."
"kenapa plak??"
"baju nie fesyen masa abg mula-mula dulu."
"errrrrr?????"

Ok. jumpsuit memang bukan the latest fesyen. ia bermula sekitar 1980an, itu kalu kat US la. Klu kat sini, im not so sure. Actually, aku bukanlah tahu sgt perkembangan fesyen, just pakai whatever aku tgk sesuai utk aku pakai.. sometimes fesyen yg lama like kebaya pon dh jd recysle fesyen di zmn skrg. samalah mcm jeans ke, polka dot dresss ka dan sewaktu dengannya..hmm..

i gueess itu je. kali ni nk kongsi blog yang menarik utk dikongsi bersama.. Sorry, its not fashion blog kayh ;)
http://metricsman.wordpress.com/

Related Article:

0 intelligent commentors:

Post a Comment

Jom Membebel Sini :)