Iklan Di Sini

Our Journey of Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, September 11, 2009

buka posa

lagi 10 min nak balik keja..pas ni g bebuka di GRAND MALAY RESTAURANT..buka posa 1 opis..huhu..lagi semingu menuju ke hari raya..18hb balik miri..huh..rindu ngan jidot, ngan fatin, awie...n all my anak sedara..payahnya ramai anak sedara ne ialah duit raya kena hulur thn ne..huhu...kopek poket den..haaha..takper, thn ne aku boleh meberi dn mereka merasa..walau tak bnyk sekurangnya terubat la jugak..hihi...ok, selamat hari raya eak..


Wednesday, September 2, 2009

nak beli kelisa

tau tak aku dah plan nk beli kelisa. tgh tunggu sama da loan aku di approve kn ataw tidak..huhu..minat giler ngan kelisa sbb :
mengimbas kenangan aku dan LULU..n im going to call my new car LULU..
lagipun kelisa sng nak modify, bnyk choice..tgk je la koleksi di bawah..





Tuesday, September 1, 2009

online shopaholic

haah...trend terbaru aku sekarang ni..bila masa sentiasa mencemburui untuk window shopping, maka kaedah terbaru yg aku gunakan ialah online shopping..seronok jugak.tak penat berjalan dan dalam air cond lagi..barang-barang pown very interesting and menarik. walaupun murah, kadang-kadang harga pos menyebabkan barangan tersebut menjadi mahal..ermm..apa pun alah membeli tegal merasa la eak...

sekarang musim ramadhan, perbanyakkan lah melakukan amal ibadah. kalau ada duit lebih, gunakanlah dengan bijak. lagipun ekonomi sekarang tak menentu. harga minyak naek lagi.pandai-pandai beringat eak...